Kun Krisztián

Születési idő:
1977.10.18.

Foglalkozás:
Az ELTE-n végeztem 2001-ben alkalmazott matematikus szakon, ahol 2004-ben befejeztem PhD tanulmányaimat is. Jelenleg dolgozom egy szoftverfejlesztő cégnél webfejlesztőként, focizom 3 kispályás csapatban, és főleg: zenélek a Trinityben. És ami még a Trinitynél is fontosabb: feleségem, Andi, kisfiam, Milán és kislányom, Zsófi.

Hol/kitől tanultál zenélni?
A zenével általános iskolában találkoztam először, ugyanis egyrészt ének-zene tagozatos osztályba jártam, másrészt zongoráztam 4 évig. Aztán előbbit a gimnázium, utóbbit a lustaságom miatt hagytam abba. 1993 elején kezdtem dobolni a VII. kerületi zeneiskolában, amit rögtön megszerettem, és ez a szeretet azóta sem csökkent.

Milyen formációkban zenéltél életed során?
Jelenleg van a Trinity, nemrég zenéltem a Golden Rust-ban is, korábban volt még a White Crow (1998-2001), akikkel még a Szigeten is felléptünk 1999-ben. Említést érdemel még a dobosokkal együtt létrehozott, komolytalan Pihenjenek Ujjaink Cirmos Kavicsokon. :)

Milyen zenéket hallgatsz?
Leginkább olyan zenéket szeretek, amik érzelmileg meg tudnak fogni. Ezen belül lehet szép, vagy durva, esetleg ultrakomplex. A progresszív metal a kedvencem általában (Dream Theater, Symphony X, Saviour Machine, Pain of Salvation), de death metalt, rockot vagy komolyzenét is hallgatok. A Trinity óta szerettem meg a progresszív rockot, esetleg jazzesebb dolgokat is; az igényes, komplex zene pedig mindig is a kedvencem volt.

 

E-mail: kknc@kethold.hu

Link küldés
.
Cikk nyomtatás