Kulcsár Gitta

Születési idő:
1976.07.21.

Foglalkozás:
Hivatásom a muzsika, a szó jó értelmében, ezért szerencsére nem amortizáltam le a pénzkereseti szintre. Kenyérkereső szakmám könyvelés, saját cégben nyomom, ami nem egy leányálom. Leginkább a szadomazo jelzőt illetném rá.

Hol/kitől tanultál zenélni?
Hivatalosan megközelítve a témát: klasszikus muzsikusként kezdtem, és mai napig is egy erős énem az (zeneiskola-konzi zenekar-végül ELTE karvez fősulin bevégeztem). Sokféle formációban közreműködtem fuvolával, zongorával, énekkel, talán egy-két érdekes: gitár fuvola duó Sztankovits Bélával, saját vegyeskar Pilisi visszhang névvel, reneszánsz muzsika rendezvényeken, Musica Nostra énekegyüttes, stb). Egyelőre ennyi, ha érdekel a többi, gyere, kérdezd meg koncert után. Könnyű zenei oldal: fősulin már alakítottunk kisebb nagyobb kamara cuccokat, ahol jazzt, Beatlest énekeltünk+ hangszerek, de komolyabb megmozdulásom a Rusty Gold progresszív zenekar volt Galántai Zsolttal, sok jó koncertünk volt. Majd jött a Trinity, és most jazzelek, mint szóló jazz zongorista, és jazz banddel is. Nem hivatalosan megközelítve a témát: mindenhol, mindenkitől tanultam, tanulok valamit. Nyitott fülekkel járom a világom, és szerencsére, vagy tudatosan nagyon sok kiváló muzsikussal hozott már össze az élet! A legnagyobb Liszt díjas tálentumoktól kezdve, a szórakozó helyeken összefutott zenésztársakig. (De nyúlok ötleteket rádióból, vagy más rögzített anyagról is.:) )

Milyen formációkban zenéltél életed során?
Kiömlengtem már magam az előző kérdésnél, ha hármast dobtál haladj tovább a következő kérdésre, ha hatost hámozzátok ki a fentiekből még egyszer. Ha nem dobtál van eszed.

Milyen zenéket hallgatsz?
Leginkább mindent. Nagyon bejön a klasszikus zene, szimfóniák, concertók, stb, mostanában jazz minden mennyiségben, és minden szintéren, rock (klasszikus, és új), akár egész durvulásig, mostanában elővettem Doors-t. Kedvelem a népzenei ihletésű stílusokat is, ha van benne spiritusz. Lényeg, hogy valamit közvetítsen! A semmitmondó zajkeltés nem a kedvencem.

E-mail: gitta@kethold.hu

Link küldés
.
Cikk nyomtatás