Csángó Kornél
Születési idő:
1984.01.04 11:25

Foglalkozás:
Egy toxikológiai intézet inhalációs osztályán dolgozom technikusként. (nem, nem tesztalanyként!) Egyébként inaktív kommunkikáció-technikai mérnök vagyok. Munkán kívül a párommal és a két kutyámmal lógok, valamint igyekszem lépést tartani a rohamléptékben fejlődő videójáték iparral. :)

Hol/kitől tanultál zenélni?
Hú, kezdődött az egész az ének-zene tagozatos általános iskolában, majd megtetszettek a rézfúvós hangszerek, és elkezdtem harsonázni. Gitározni csak később, ~11 éves koromban kezdtem el - fogadásból :) Eleinte autóditakta módon, majd mindenféle tanár jellegű humanoidoktól, aztán rájöttem, hogy amit nagyon meg akarok tanulni, az megy egyedül is.

Milyen formációkban zenéltél életed során?
A lista hosszú, a stílusok eltérőek (a punktól a heavy metálig elég sok stílusban kipróbáltam magam), talán egy említésre méltó név van: a Sleepless Dream c. psychedellic-metal zenekarom ami 5 évet és 21 tagcserét élt meg... :) Béke poraira.

Milyen zenéket hallgatsz?
"Az érdeklődési köröm egy sokszög" (mondaná Gaga barátom), de mostanában főleg grunge-ot, doom-ot, prog. rockot vagy valami mocsári bluest teszek fel. Annak nagyon örülök hogy az egyik kedvenc csapatom ~13 év szundikálás után ismét magához tért! A Soundgardenről van szó. De ott vannak a kedvencek közt a Pain of Salvation, a Chorma Key, a Black Sabbath, a Pink Floyd, a Led Zeppelin, az Alice in Chains, a Down valamint a Porcupine Tree is.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás